Bli av med skadedjur där hemma


Det kan vara otroligt jobbigt att ha skadedjur i hemmet. Ohyra kan ställa till med mycket problem. Vi pratar till exempel om dålig luft, allergier och skador på möbler och kläder. Allra värst är när skadedjur håller till i köket.

Det finns många olika medel du kan ta till för att bli av med skadedjur. Dock är de insektsmedel du kan köpa i affärerna ofta väldigt starka och inte bra för vare sig människor eller husdjur att andas in.

Bättre lösningar

Du kan hitta bättre lösningar för att tampas med ohyran. Till exempel vissa växter som håller en del skadedjur borta eller naturliga medel som vinäger och citron. Tyvärr biter inte de mot alla skadedjur.

Något som blivit populärt att bekämpa skadedjur med är olika slags naturliga oljor som håller dem borta. Välj något här till exempel gjort från röd ceder. Ceder har faktiskt länge varit användbart mot till exempel mal, men just röd ceder är något ohyran inte gillar alls.

Ceder luktar gott för oss människor så att ha cederblock i garderoben mot mal exempelvis är inget större problem för oss. Dessutom är ceder 100% miljövänligt så du släpper inte ut några gifter i vår vackra natur.