Planera inför studenten


När det här inlägget skrivs är det inte särskilt lång tid kvar till studenten. Därför är det hög tid att du börjar att planera inför studentfesten eller studentmottagningen. Det är mycket du behöver tänka på och införskaffa för en lyckad student. I följande text får du några tips.

Skaffa roligt pynt

För att du och dina gäster ska komma i feststämning kan du pynta lokalen. Det finns massor med bra pynt som är framtagen för studentfesten. Det kan vara allt från ballonger och serpentiner till flaggor och girlanger. Du kan klicka här för att komma till en butik som bland annat har passande pynt för studentfesten.

Mat och dryck

På studentmottagningen bör det finnas dryck och snacks. Sedan kan du själv bestämma om du också vill bjuda på mat. Tänk på att det ska finnas något för alla och därför ska du inte enbart bjuda på alkohol eller en typ av snacks. Ska du bjuda på mat är en buffé alltid en bra idé eftersom att gästerna kan förse sig själva med den mat de föredrar. Slutligen kan det också vara trevligt med något sött. Till efterrätt finns det många goda desserter du kan baka eller köpa, exempelvis tårta eller bakelser.