Snygga till fasaden på ert hus


Börjar fasaden se lite sliten ut? Är det kanske dags att måla om och styla upp lite? Då behöver du lite smarta och praktiska tips som kan hjälpa dig på vägen. För även om du målar om fasaden kan det även behövas lite dekorationer för att få till det där lyftet du är ute efter.

Praktiska tips för fasaden

När du ska måla om fasaden på huset krävs det lite förarbete. Tyvärr är det inte bara att börja måla och tro att resultatet ska bli perfekt. Utan förarbetet är oftast hårdare än själva målningen. Men med rätt verktyg och mycket tålamod går det ändå lätt att utföra även förarbetet.

Vilken färg ska du välja? Oftast är det lättast att välja samma färg som huset redan har. Det blir mindre arbete för dig samt att du slipper få godkännande av grannar för att utföra arbetet. Oftast krävs det nämligen godkännande av grannar om du vill byta till en helt annan färg på huset.

Men något som inte kräver godkännande är dekorationer till fasaden. Skaffa nya husnummer och sätt upp på den nymålade fasaden för att få till en stilren look. Det finns otaliga stilar att välja mellan och du kommer säkerligen att hitta husnummer du älskar!